strumica denes logo
Дарио Тренчев

април 19, 2018

СТРУМИЧАНЕЦОТ ДАРИО ТРЕНЧЕВ СЕ ВРАТИ СО БРОНЗА ОД ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ВО КРШЕЊЕ СО РАКА!

Струмичанецот Дарио Тренчев со бронза се врати од државното првенство

Види повеќе