strumica denes logo
ДАМЕ ГРУЕВ

април 21, 2018

Учениците и вработените во ООУ „Даме Груев“ од Куклиш спроведоа еколошка акција

Работно беше денеска во основното општинско училиште „Даме Груев“ во

Види повеќе