strumica denes logo
Да не се заборави

октомври 14, 2018

ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ: Сеќавање за струмичанецот Ристо Галевски кој бил прв полициски генерал!

Ристо Галевски (Муртино, Струмичко, 1957 – Скопје, 11 ноември 2007)

Види повеќе