strumica denes logo
Д-р Бојан Иванов

октомври 8, 2018

Интервју со д-р Бојан Иванов од „Дентанова“ – најновата стоматолошка ординација во Струмица

  Д-р Бојан Иванов завршува на стоматолошкиот факултет на државниот

Види повеќе