strumica denes logo
црна зона

октомври 29, 2018

ФЕЈСБУК СТАТУС НА МАЈА ПАВЛОВСКА: Баница е црната зона на смртта!

  Ветеринарниот доктор Маја Павловска неодамна на нејзиниот фејсбук профил

Види повеќе