strumica denes logo
циклон

декември 15, 2018

СЛАВЧО ПОПОСКИ: ЦИКЛОНОТ НЕВЕН ЌЕ ПРЕДИЗВИКА ПОИНТЕНЗИВНИ ВРНЕЖИ ВО ДРЖАВАТА!

Под влијание на циклонска активност следува период на доста променливо

Види повеќе