strumica denes logo
ЦИЈАНИЦ

мај 2, 2018

КРУМ ВЕЛКОВ: РЕШЕТЕ КАКО ЌЕ УМИРАМЕ – СО ИЛИ БЕЗ ЦИЈАНИД

Да, многу мачна стана темата со рудниците, за сите, а

Види повеќе