Home

Perdormire

Tag - чиста постапка

Хроника

Постапката е чиста и во интерес на Струмица, велат од СДСМ за градежната парцела која завршила кај Вице Заев

Христијан Мицкоски целосно е навлезен во промашената матрица на неговиот претходник Никола Груевски, кој слично како и Мицкоски со години неосновано и напразно...