strumica denes logo
цени

август 15, 2019

АНКЕТА: ПОСКАПЕН ЛИ Е ЖИВОТНИОТ СТАНДАРД ВО СТРУМИЦА?

Во време кога се движиме кон европеизација на нашите секојдневија,

Види повеќе

април 29, 2019

По Велигден нови цени на горивата!

Регулаторната Комисија за енергетика, две недели по последната одлука, минатиот

Види повеќе