strumica denes logo
бронзен медал

декември 13, 2018

КОЈ АКО НЕ ТОЈ: Димитар Џорлев со бронзен медал од олимпијадата во Боцвана

Ученикот од СОУ „Јане Сандански“ – Димитар Џорлев учествуваше на

Види повеќе