strumica denes logo
БРАНА

февруари 5, 2019

ЉУПЧО ПЕТКОВСКИ: НЕМА ПРОСТОР ЗА ПАНИКА, БРАНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА СЕ БЕЗБЕДНИ!

Стручната јавност застана во одбрана на безбедноста на браните во

Види повеќе