strumica denes logo
бостанџии

јули 6, 2018

БЛОКАДИ ОД ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ: Бостанџиите бараат министерот Николовски да дојде во Струмица!

Производители на лубеници од подбеласичкиот регион денеска со двочасовна блокада

Види повеќе