strumica denes logo
Бог

ноември 3, 2018

Зоран Ѓоршоски: Не знаеме да си ги цениме нашите величини, во Италија тој Пандев е БОГ!

Пишува: Зоран Ѓоршоски Струмички резил!!!Завчера главната вест, или пак една

Види повеќе