strumica denes logo
БИТКА БЕЛАСИЦА

септември 28, 2019

ЈАНЕ КИРОВ: БИТКАТА НА БЕЛАСИЦА Е ИЗГУБЕНА – ВОЈНАТА ЗА ВИСТИНАТА ПРОДОЛЖУВА!

ЈАНЕ КИРОВ:  Византискиот цар Василиј II во 1014 година се

Види повеќе