Home

Perdormire

Tag - Билјана Панеска

Спорт

БИЛЈАНА ПАНЕСКА ОД ЖФК ТИВЕРИЈА ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР СПОРТИСТ ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

На традиционалната спортска манифестација која се одржува секоја година, талентираната струмичанка Билјана Панеска од ЖФК Тиверија го освои второто место во...