strumica denes logo
Берово

ноември 28, 2018

21 ГОДИШЕН СТРУМИЧАНЕЦ ВО ВИКЕНДИЧКА ЧУВАЛ 185 КИЛОГРАМИ МАРУХАНА!

На 27.11.2018 година, во време од 19,40 часот до 21,30

Види повеќе