strumica denes logo
бензинска

мај 23, 2018

БЕНЗИНСКА СТАНИЦА БАРА ДВАЈЦА РАБОТНИЦИ-ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ВО ОБЈАВАТА

Се бара работничка за бензинска пумпа за работа на каса

Види повеќе