strumica denes logo
Балдовалиев

ноември 23, 2018

Ренова: Балдовалиев е иницијатор на физичкиот напад врз нашите фудбалери!

„Гипсарите“ загубија со 3-1 и обвинуваат за судиски грешки, но

Види повеќе

јули 9, 2018

БАЛДОВАЛИЕВ СО ХЕТ-ТРИК: БЕЛАСИЦА СО УБЕДЛИВА ПОБЕДА НА ТРЕТИОТ КОНТРОЛЕН НАТПРЕВАР!

Победа од 4:1 и хет-трик на Зоран Балдовалиев на третиот

Види повеќе

мај 26, 2018

ЕКСКЛУЗИВНО: Беласица ги договори Балдовалиев и Милушев

Беласица и нејзиното раководство не се шегувааат. Струмичани ги договорија

Види повеќе