strumica denes logo
АВТОСЛАЛОМ

септември 12, 2018

СПЕКТАКЛ: ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА И МАКЕДОНИЈА – АВТО СЛАЛОМ!

За прв пат во историјата на македонскиот авто спорт, во

Види повеќе