Home

Perdormire

Tag - архива

Тема на денот

(АРХИВА) Видео:Како религија му помогнала на струмичанец да ја излечи зависноста од дрога

Социјалната одговорност на верските заедници беше темата на 18-тата епизода од серијалот „На Иста Страна“. Во емисијата ќе видите позитивни приемри за тоа како...