Home

Perdormire

Tag - архиепископ

Култура

МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ДОБИ НОВ ВЛАДИКА – ОТЕЦ ЈАКОВ, ВИКАРЕН EПИСКОП НА СТРУМИЧКАТА ЕПАРХИЈА!

Извор: Нова Македонија Македонската православна црква – Охридска архиепископија (МПЦ-ОА) ќе добие нов владика, епископот полјански отец Јаков. Како викарен...