Home

Perdormire

Tag - Архангел Михаил

Култура

ЗА МНОГУ ГОДИНИ: Денеска е голем и тежок празник – Свети Архангел Михаил: Ги штити верниците, ги казнува неверниците!

Архангел Михаил е водачот на небесните војски кој секогаш се јавувал на местата на кои се појавувала Богородица, така што претставува небесна сила и заштита на...