strumica denes logo
Ана Фасулева

јануари 26, 2019

АНА ФАСУЛЕВА ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД СПОРТИСТ ВО СТРУМИЦА!

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната

Види повеќе