Home

Perdormire

Tag - Алан

Култура

АЛАН БЕЈКЕР: Иловица-Штука ќе биде модерен рудник на можности што ќе вработи и обучи стотици на југоистокот

Најголемата гринфилд инвестиција што ја очекуваме во Македонија, рудникот за бакар Иловица – Штука на Еуромакс Ресоурцес, од аспект на менаџирање на проектот и...