strumica denes logo
АФРИКА

ноември 16, 2018

Донирајте за нашите ученици од СОУ „Јане Сандански“ да заминат на Олимпијада во Африка!

Донирајте на: https://www.facebook.com/donate/260343107985835/260343954652417/ Преку интернет-донации се собрани вкупно 571 од

Види повеќе

август 30, 2018

УЧЕНИКОТ ДИМИТАР ЏОРЧЕВ НЕ ПРЕСТАНУВА СО УСПЕСИ – ОВОЈПАТ НА ЈУНИОРСКА ОЛИМПИЈАДА ВО АФРИКА!

После одржани два селекциони натпревари по природните науки кои во

Види повеќе