strumica denes logo
3.000 денари

јануари 31, 2019

ПО 3.000 ДЕНАРИ ЗА СЕКОЕ НОВОРОДЕНЧЕ ЌЕ ДОДЕЛИ И ОВАА ГОДИНА ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Советот на општина Струмица вчера ја одржа 19-та седница на

Види повеќе