Home

Perdormire

Tag - 1ТВ

Тема на денот

1ТВ-Мајката на малата Софија: Неточни се тврдењата за лажната хуманост на Бојан Јовановски, сами ја одбравме понудата на Фондот за лекување

Неточни се тврдењата кои кружат во јавноста за лажната хуманост на сопственикот на 1 ТВ, Бојан Јовановски, во врска со случајот за лекувањето на малата Софија...