strumica denes logo
100 илјади поети за промена

ноември 23, 2018

Објавени конкурсите за поезија и плакат во рамки на 8-то издание на „100 Илјади поети за промена“

Манифестацијата „100 илјади поети за промена“ во соработка со здружението

Види повеќе