Home

Perdormire
Економија

„Жикол“ го доби тендерот на Град Скопје за реконструкција на улицата Борис Сарафов вреден 596.000 евра

Home

Град Скопје по распишаниот тендер за реконструкција на ул. Борис Сарафов и изградба на водоводна мрежа, атмосферска и фекална канализација склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Жикол“ ДООЕЛ експорт импорт Струмица. Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 36.680.494 денари или околу 596.000 евра.

ИЗВОР: еМАГАЗИН