strumica denes logo

ЗДРАВЕЦ МАРКЕТИ СО НОВА НАГРАДНА ИГРА: СО СМЕТКА ОД 500 ДЕНАРИ ДОБИЈТЕ 6.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

март 10, 2018

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

март 10, 2018

Категории:

Економија

Здравец Маркети-Струмица повторно мисли на своите клиенти! И овојпат тие организираа нова наградна игра, односно со секоја направена сметка над 500 денари во маркетите на Здравец, станувате потенцијални добитници на ваучер од 6.000 денари. Ваучери од 6.000 денари ќе бидат доделени вкупно 60.Затоа побрзајте, можеби вие ќе бидете еден од среќните добитници.