Home

Perdormire
Економија

За две недели второ поскапување: Плинот од денеска повторно по нова цена

Home

Почнувајќи од денес повторно ќе се точи автомобилски плин (тнг) по нова цена повисока за 2 денари, односно 38,00 ден (некаде и 37,50) за 1 литар, одлучија нафтените компании во Македонија.

За нешто помалку од две седмици ова е второ поскапување од по 2 денари на оваа суровина.