ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР/КА ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР/КА – УСЛОВИТЕ СЕ ОДЛИЧНИ!

февруари 24, 2022

Германската компанија „ИСОЛЕ“ ја зголемува својата дејност и бара нови работници во Струмица. Се бара:

– МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР/КА ИЛИ ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР/КА

Одлични услови за работа, осигурување и навремена плата согласно квалификацијата на работникот. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: