strumica denes logo

ВЕЌЕ 4 МЕСЕЦИ ОТКАКО ВО СТРУМИЦА НЕ СЕ ПОЛАГА ВОЗАЧКИ ИСПИТ!

Автор:

Датум:

март 17, 2018

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

март 17, 2018

Категории:

Економија

Над 500 луѓе се жалат дека не можат да си ја добијат својата возачка дозвола поради тоа што не е обновена или пак доделена лиценцата. Овој проблем е од 1 декември 2017 година кога испитната комисија за полагање на возачки испит прекина со работа и сеуште не работи – пишуваСЛОБОДЕН ПЕЧАТ. Во продолжение може да ја погледнете целосната вест на следниот ЛИНК

ИЗВОР: СЛОБОДЕН ПЕЧАТ