Home

Perdormire
Економија

СТРУМИЧКИ „ЖИКОЛ“ ГО ДОБИ ТЕНДЕРОТ ЗА ИЗГРАДБА НА КАНАЛИЗАЦИЈА ВО АРАЧИНОВО ВРЕДЕН 1.7 МИЛИОНИ ЕВРА!

Home

Министерството за транспорт и врски по распишаниот тендер за изградба на примарна фекална канализација за населеното место Арачиново, во истоимената општина склучи договор со друштвото за градежништво и трговија „Жикол“ ДООЕЛ експорт импорт Струмица. Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 104.974.253 денари или околу 1.7 милиони евра!