Perdormise
Економија

Струмички „Грозд“ оствари добивка од 9,8 милиони денари за три месеци!

„Грозд“ АД Струмица во првите три месеци од годинава оствари добивка од 9,8 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период претходната година кога добивката на компанијата била 11,4 милиони денари, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку Македонската берза.