Струмички „Грозд“ ја зголеми добивката

мај 4, 2018
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Грозд“ АД Струмица во првите три месеци од годинава оствари добивка од 11,4 милиони денари, што е зголемување во однос на истиот период минатата година кога добивката на компанијата изнесувала 9,7 милиони денари, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку Македонската берза.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ