strumica denes logo

Струмичка „Кланица со ладилник“ ја зголеми добивката

Автор:

Датум:

мај 2, 2018

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

мај 2, 2018

Категории:

Економија

„Кланица со ладилник“ АД Струмица во првите три месеци од 2018 година оствари добивка од 4,2 милиони денари, што е зголемување во однос на истиот период минатата година кога компанијата имала добивка од 2,2 милиона денари, покажува билансот на успех на компанијата објавен преку МАКЕДОНСКА БЕРЗА