Home

Perdormire
Економија

СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЕСЕНСКИ ПОПУСТИ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ НА ВАШИОТ БИЗНИС: ПОНУДИ ЗА ЕДЕН, ТРИ И ШЕСТ МЕСЕЧНИ ДОГОВОРИ!

Home

Портал Струмица Денес со есенски попуст за рекламирање на вашиот бизнис! Сите оние кои ќе се јават до 10 ноември ќе добијат пакет подготвен од маркетинг тимот на Струмица Денес.

Во акцијата е вклучено:

-Едномесечно рекламирање
-Тримесечно рекламирање
-Шестмесечно рекламирање

Портал Струмица Денес досега има рекламирано над 500 компании и речиси сите бележат успех при понатамошното работење. Сите оние кои се заинтересирани за рекламирање и за подетални информации за понудите, може да се јават на следниот телефонски број: 071 258 511.