strumica denes logo

„Си ен џи системс“ го доби тендерот за набавка на природен гас од „Струмица-Гас“

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Економија

Јавно претпријатие за енергетски дејности „Струмица-Гас“ склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Си ен џи системс“ по распишаниот тендер за набавка на компресиран природен гас за периодот од 2018-2020 година.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 63.012.000 денари, а главен критериум за доделување на договорот беше најниската цена.

ИЗВОР: ЕМАГАЗИН