Home

Perdormire
Економија

Од полноќ: Трето поскапување на горивата по ред

Home

Регулаторната комисија за енергетика денес на пладне ги одреди новите цени на горивата, кои ќе важат после полноќ, најмалку во наредните две седмици.

ЕУРОСУПЕР БС-95 = 70,00 ден.
ЕУРОСУПЕР БС-98 = 71,50 ден.
ЕВРОДИЗЕЛ = 62,00 ден.
ДОМАЌИНСТВО ЕЛ-1 = 50,50 ден.