strumica denes logo

НА КРАЈОТ ОД ДЕНОТ Е СКРОМЕН ЧОВЕК: УМОТ НА 21 ВЕК – ИЛОН МАСК, ЖИВЕЕ ВО КУЌА ОД 37 КВАДРАТИ ВРЕДНА 50.000 ЕВРА!

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Економија

Да, тука живее еден од најбогатите луѓе на светот!

Иако е еден од најбогатите луѓе во светот, Илон Маск на крајот од денот е скромен човек. Имено, тој ги продаде сите недвижнини кои ги поседува, освен куќата во Калифорнија и се пресели во Тексас.

Сега живее во куќа чија вредност е околу 50.000 долари.