Perdormire
Економија

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ГОРИВАТА НА БЕНЗИНСКАТА СТАНИЦА „НАЦИОНАЛ“ ВО РОБОВО, ЌЕ СЕ ПРОДАВААТ 2 ДЕНАРИ ПОМАЛКУ ОД МАЛОПРОДАЖНАТА ЦЕНА!

Home

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ:

Од 14.05.2019 година, на бензинската станица „Национал“ с. Робово, ќе се продаваат 2 денари по литар помалку од малопродажната цена. Горивата се од брендот „SHELL“ увезувани од Грција!