Еуромакс Ресоурцес:ПОВИК ЗА ПРОЈАВУВАЊЕ ИНТЕРЕС ОД ЛОКАЛНИ ДОБАВУВАЧИ И ПОДИЗВЕДУВАЧИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРОЕКТОТ ИЛОВИЦА – ШТУКА

ноември 5, 2018

 

Компанијата „Еуромакс Ресоурцес“, концесионер за проектот Иловица – Штука ги повикува сите правни лица во струмичкиот регион да го изразат нивниот интерес за проектот и да се пријават во нашата локална канцеларија во Струмица.

Во оваа фаза, Еуромакс Ресоурцес ќе врши регистрација на потенцијалните компании со кои ќе соработува во реализацијата на идните активности за развој на рудникот Иловица – Штука.

Во следната фаза ќе се премине кон тендерски процес на селекција на компаниите, започнувајќи со претквалфикација и селекција на соодветните компании, процес кој ќе биде усогласен со меѓународните процедури што компанијата се обврзува да ги следи.

Основните стоки и услуги и приближните количини што ќе бидат потребни се претставени во табелата:

Ги повикуваме сите заинтересирани компании за соработка да се регистрираат во локалната канцеларија на Еуромакс во Струмица на улица „Гоце Делчев“ бр. 58 најдоцна до 31.12.2018.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: