strumica denes logo

Денес во Струмица ќе се одржи бизнис семинар со дел од најуспешните македонски претприемачи

Автор:

Датум:

септември 13, 2018

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

септември 13, 2018

Категории:

Економија

Денеска со почеток од 18.30ч ќе со одржи бизнис настан во големата сала на домот на културата Антон Панов во Струмица. Тројца успешни претприемачи од Македонија меѓу кои и струмичанецот Зоран Витанов ќе си ја кажат својата приказна, ќе ги образложат бизнис тенденциите во новите светски бизнис модели и ќе дадат конкретни бизнис насоки.

Програмата за овој настан е следната:
– 18.00 пријава
– 18.30 – 18.40 Игор Климпер
– 18.40 – 19.25 Катерина Смилковиќ
– 19.25 – 19.30 Игор Климпер
– 19.30 – 20.15 Страшо Тодоров
– 20.15 – 20.35 Пауза
– 20.35 – 20.40 Игор Климпер
– 20.40 – 21.30 Зоран Витанов
– 21.30 – Networking