strumica denes logo

БЕНЗИНСКА СТАНИЦА БАРА ДВАЈЦА РАБОТНИЦИ-ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ВО ОБЈАВАТА

Автор:

Датум:

мај 23, 2018

Категории:

Економија

Автор:

Датум:

мај 23, 2018

Категории:

Економија

Се бара работничка за бензинска пумпа за работа на каса во маркетот на пумпата и работник за точење на гориво.Плата солидна.Тел за контакт 075 385 777″>Се бара работничка за бензинска станица за работа на каса во маркетот на станицата и работник за точење на гориво. Плата солидна.Тел за контакт 075 385 777