КОСТАДИНОВ: НАЈДОБРОТО ДОПРВА ДОАЃА, ПОТПИШАН Е ДОГОВОР ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРВИОТ БУЛЕВАРСКИ МОСТ ВО ИСТОРИЈАТА НА СТРУМИЦА!

јули 19, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Вчера реков дека најдоброто допрва доаѓа!

Денеска го потпишав договорот за најголемиот капитален проект во општина Струмица, кој што е клучен за развој на долниот дел на градот и финансиран исклучиво од буџетот на општина Струмица.
Реализираме клучно, стратешко изборно ветување уште во првата година од мандатот.

Мостот на река Водочница е прв булеварски мост кој ќе биде изграден во историјата на Струмица, вреден 30 милиони денари.
Ова значи почеток на реализација на нов булевар Братство и единство!

Најавувам уште многу големи капитални инвестиции!

Нека ни е со среќа прогресивна Струмицо.

Мостот обединување нека биде почеток на народното обединување во Струмица.
Од срце за Струмица ❤️

potpisan e dogovor za realizacija na prvoot bulevarski most vo istorijata na strumica

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: