strumica denes logo

ЖФК ТИВЕРИЈА НАЈДОБРА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јануари 26, 2019

Категории:

Спорт

ЖФК Тиверија-Струмица, синоќа ги собра буквално сите награди на традиционалната спортска манифестација која се одржува секоја година. Тие беа избрани за најдобра екипа во младинска конкуренција во Струмица. Честитки!