strumica denes logo

ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА ВО ФУДБАЛОТ СО СТРУМИЧКИОТ БРЕНД ФК БЕЛАСИЦА, ЕДИНСТВЕНИОТ КОД НА ЖИВОТОТ ЗА ФУДБАЛСКАТА ИДНИНА НА ВАШИТЕ ДЕЦА!

Автор:

Датум:

јули 2, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Автор:

Датум:

јули 2, 2023

Категории:

Спорт, Струмица

Засадувањето на нови дрвја значат давање на нова љубов и надеж за нов живот, но првата љубов кон фудбалската топка значи засадување на почетокот и патоказот кон животот на социјализација, живот на спортскиот дух, живот на градење сопствени вредности.

Засади ја својата иднини во фудбалот со струмичкиот бренд еден и единствен со име тешко ЕДЕН ВЕК.

КОДОТ НА ЖИВОТОТ (CODE OF LIFE) ЗА ФУДБАЛСКАТА ИДНИНA НА НАШИТЕ ДЕЦА СЕ ВИКА БЕЛАСИЦА.