ВО ВТОРНИК ЗАПОЧНУВА ВЕЛИГДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО ДОБРОШИНЦИ – ПОГЛЕДНЕТЕ ГО РАСПОРЕДОТ!

април 3, 2022

Почитувани,
По завршеното ждребување кое се оддржа на ден 02.04.2022, сабота, беа формирани вкупно 6 групи по 4 екипи во група. Пријавени се вкупно 24 екипи.

Исто така има пријавено и 6 екипи кои ке се натпреваруваат во кадетска категорија.

Велигденскиот турнир во мал фудбал – Доброшинци 2022 година започнува на ден 05.04.2022, Вторник со почеток од 20:00 часот.

РАСПОРЕД ЗА ВТОРНИК, 05.04.2022 – ПРВ ДЕН

КАДЕТИ
20:00 ПЕПИ ТРАВЕЛ – ДТ ТРАВЕЛ

СЕНИОРИ
20:30 ВАСФИЛ СОНЦЕ – АВТО ЛАКЕР БОРЧЕ

21:15 АВЕЛЛИНО БУТИК – ЕДРЕНИКОВО

22:00 РЕСТОРАНТ ЛА ВИТА – НИ КОНСАЛТИНГ

Повелете, Ве очекуваме на прекрасен фудбал и добра забава!

ГЕНЕРАЛЕН ПОКРОВИТЕЛ
Општина Василево

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: