Perdormire
Спорт

ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР, ЗОРАН СПАСОВ ГО ДОБИ ТРЕТОТО МЕСТО!

Home

Вечерва во „Студио Ин“ се одржа традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беа избрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2018 година на општина Струмица. ТИМ ЗОРАН односно Зоран Спасов во сениорска конкуренција за најдобар тренер го доби третото место. Честитки!